Έργα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Η IQ Power System στην  παρουσία της στον τομέα της μελέτης του σχεδιασμού και της υλοποίησης Ηλεκτρολογικών επαγγελματικών Έργων έχει να επιδείξει έναν αριθμό έργων που έχουν μελετηθεί και κατασκευασθεί από εμάς με απόλυτη επιτυχία, γεγονός το οποίο αποτελεί εγγύηση για μια φιλόδοξη προοπτική για κάθε επιχείρηση.

Έχουμε μελετήσει και κατασκευάσει με απόλυτη επιτυχία Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις σε επαγγελματικούς χώρους (κτίρια καταστημάτων και γραφείων, εστιατόρια, αίθουσες εκδηλώσεων, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία) κτίρια κοινής ωφέλειας (σχολεία, φροντιστήρια, ιατρεία).

Δεκάδες επιχειρήσεις και ιδιώτες έχουν συνεργασθεί μαζί μας και μας έχουν εμπιστευθεί τα έργα τους και εμείς από την πλευρά μας τους έχουμε ανταποδώσει την εμπιστοσύνη τους προσφέροντας τους ποιοτικές υπηρεσίες και έργα άριστα κατασκευασμένα, που διατηρούν την ποιότητα και την υψηλή τους απόδοση σε όλη την διάρκεια της ζωής τους.

Δείτε ορισμένα από τα έργα μας παρακάτω:

Περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Η IQ Power System στην  παρουσία της στον τομέα της μελέτης και της υλοποίησης Ηλεκτρολογικών οικιακών  Έργων έχει να επιδείξει ένα μεγάλο αριθμό έργων που έχουν μελετηθεί, και κατασκευασθεί από εμάς με απόλυτη επιτυχία, γεγονός το οποίο αποτελεί εγγύηση για μια αξιόπιστη,  λειτουργική, και κυρίως ασφαλούς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης για κάθε  ιδιώτη ή άλλον αποδέκτη.

Έχουμε μελετήσει και κατασκευάσει με απόλυτη επιτυχία Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις σε κατοικίες (μονοκατοικίες, μεζονέτες, βίλες, πολυκατοικίες).

Δεκάδες ιδιώτες και κατασκευαστές έχουν συνεργασθεί μαζί μας και μας έχουν εμπιστευθεί τα έργα τους και εμείς από την πλευρά μας τους έχουμε ανταποδώσει την εμπιστοσύνη τους προσφέροντας τους ποιοτικές υπηρεσίες και έργα άριστα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα, που διατηρούν την ποιότητα και την υψηλή τους απόδοση σε όλη την διάρκεια της ζωής τους.

Δείτε ορισμένα από τα έργα μας παρακάτω:

 

Περισσότερα

intelligent like you

ΑΡΧΙΚΗ | SITEMAP | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright @ 2021 IQ Power System. All rights reserved. | Created by ThinkBag