ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η Εταιρία μας

 

Η IQ Power System – Γκιάστας Νικόλαος δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 2000.  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχοντας τέλεια τεχνική κατάρτιση αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας κάθε είδος ηλεκτρολογικής εργασίας.

Στην IQ Power System αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την κατασκευή και τη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, συστημάτων ασφάλειας και αυτοματισμών κτιρίων τόσο για οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους (καταστήματα, γραφεία, βιομηχανικούς χώρους). Προσφέρουμε οικονομικά ευέλικτες λύσεις σε ότι αφορά συστήματα συναγερμών, συστήματα πυρανίχνευσης καθώς και συστήματα θυροτηλεοράσεων - θυροτηλεφώνων.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των ηλεκτρολογικών υλικών που χρησιμοποιούμε, τα οποία είναι ασφαλή, αξιόπιστα και πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζονται από τον ΕΛ.ΟΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτός είναι ο λόγος που συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου προσφέροντας μόνο επώνυμα υλικά σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, ανεξάρτητα από το μέγεθός του.  

Η ποιότητα των κατασκευών που αναλαμβάνουμε είναι αδιαμφισβήτητη. Όλες οι εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε λειτουργούν χωρίς προβλήματα, είναι επεκτάσιμες, εύκολες στη χρήση και λειτουργικές. Η συνέπεια με την οποία αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας, εξασφαλίζει την ασφάλεια των εργασιών που υλοποιούμε.


 

Η Φιλοσοφία μας

Για εμάς κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως  νέα πρόκληση. Από την αρχή της συνεργασίας μας, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, είμαστε δίπλα στον πελάτη και διασφαλίζουμε τη «λειτουργικότητα» την «ταχύτητα & ποιότητα» της εγκατάστασης.

 

intelligent like you

ΑΡΧΙΚΗ | SITEMAP | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright @ 2021 IQ Power System. All rights reserved. | Created by ThinkBag