Θυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Θυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα

Στην IQ Power System προτείνουμε το πιο κατάλληλο σύστημα θυροτηλεόρασης ή θυροτηλέφωνου με βάση τις ανάγκες σας και αναλαμβάνουμε τη σωστή εγκατάσταση του δίνοντας εγγύηση καλής λειτουργίας.

Επίσης άν διαθέτετε ένα παλιό σύστημα θυροτηλεόρασης ή ένα απλό θυροτηλέφωνο, μπορούμε εύκολα να το αντικαταστήσουμε με ένα σύστημα προηγμένης τεχνολογίας συμβατό με την υπάρχουσα καλωδίωση.

Υπάρχει δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας ανάμεσα σε οθόνες, θυροτηλέφωνα και συνδυασμό τους. Με µια απλή πίεση του ανάλογου µπουτόν, γίνεται κλήση σε οποιοδήποτε χώρο υπάρχει εγκατεστημένο θυροτηλέφωνο ή οθόνη θυροτηλεόρασης

Οι κάµερες στη μπουτονιέρα κάθε εισόδου καθώς  και οι εξωτερικές κάµερες που έχουν  τοποθετηθεί στα κατάλληλα  σημεία, μπορούν να ενεργοποιούνται από την θυροτηλεόραση, χωρίς να έχει προηγηθεί κλήση, εξασφαλίζοντας πλήρη έλεγχο του χώρου.

Υπάρχει δυνατότητα µνήµης της εικόνας και της φωνής των ατόµων που έκαναν κλήση στη μπουτονιέρα. Πιέζοντας ένα µόνο πλήκτρο, εµφανίζεται η καταγραφή της εικόνας των επισκεπτών και των ηχητικών µηνυµάτων που άφησαν κατά την απουσία σας.

Με την εγκατάσταση του τηλεφωνικού κέντρου σε συνδυασµό µε το σύστηµα θυροτηλεόρασης μεταφέρεται η κλήση της µπουτονιέρας στο τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό) και έχουμε συνομιλία µε τον επισκέπτη.

Υπάρχουν μπουτονιέρες µε ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο, αναγνώστη κάρτας και αναγνώστη αποτυπώματος ώστε να ανοίγει η πόρτα χωρίς τη χρήση κλειδιών

Η μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα αυτής της κατηγορίας δίνει αμέτρητες επιλογές τόσο αισθητικής όσο και λειτουργικής που ανταποκρίνονται και στους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Προσφέρουμε πάντα επώνυμα προϊόντα με εγγύηση καλής λειτουργίας κι επιπρόσθετα  αναλαμβάνουμε  τη συντήρησή τους.

 

 

intelligent like you

ΑΡΧΙΚΗ | SITEMAP | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright @ 2020 IQ Power System. All rights reserved. | Created by ThinkBag