Δορυφορικά – Κεντρικές κεραίες

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δορυφορικά – Κεντρικές κεραίες

Στην IQ Power System αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων κεραιών παντός τύπου, καθώς και δορυφορικών συστημάτων, εξασφαλίζοντας μόνιμη και μακροχρόνια εφαρμογή αποδοτικής και αξιόπιστης λειτουργίας του συστήματος λήψης και διανομής τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία, υποστηρίζουμε την αναβάθμιση και επέκταση του συστήματος λήψης και διανομής που ήδη υπάρχει ,αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τον υπάρχοντα εξοπλισμό.

Για τις νέες εγκαταστάσεις, υποστηρίζουμε εξ' ολοκλήρου τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του συστήματος λήψης και διανομής, με το πλεονέκτημα η υποδομή και το σύστημα γενικότερα να είναι πλήρως αναβαθμίσιμα και έτοιμα να υποδεχθούν νέες τεχνολογικές εξελίξεις και υπηρεσίες.

Σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους προσφέρουμε πλήρη λύση ξεκινώντας από τη λεπτομερή τεχνική μελέτη, προσεκτική και σωστή εγκατάσταση καλωδίων σε όλους τους χώρους όπου απαιτείται  σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.      

Προτείνουμε πάντα πλήρεις σειρές προϊόντων με υψηλή ποιότητα κατασκευής  για υψηλές  επιδόσεις στην  εγκατάσταση επίγειας αναλογικής / ψηφιακής ή δορυφορικής κεραίας.
Είμαστε στη διάθεση σας για να συζητήσουμε μαζί σας τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την  λύση που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις και στο δικό σας χώρο.

 

intelligent like you

ΑΡΧΙΚΗ | SITEMAP | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright @ 2020 IQ Power System. All rights reserved. | Created by ThinkBag