Φωτισμός – Μελέτη Φωτισμού

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Φωτισμός – Μελέτη Φωτισμού

Γιατί ένας χώρος απαιτεί μελέτη φωτισμού;

Βασικός στόχος της μελέτης φωτισμού και της υλοποίησης της, είναι η σωστή ενσωμάτωση των φωτιστικών μέσων στην κατασκευή ενός χώρου με τέτοιο τρόπο που να επιλύονται ζητήματα λειτουργικότητας, οπτικής άνεσης και καλαισθησίας και φυσικά ευκολία στην συντήρηση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην IQ Power System αναλαμβάνουμε τη μελέτη φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με στόχο να αναδείξουμε τη μοναδικότητα και το ξεχωριστό χαρακτήρα ενός χώρου παρέχοντας λύσεις και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. O σχεδιασμός αρχιτεκτονικού φωτισμού προϋποθέτει ουσιαστική και δυναμική συνεργασία ανάμεσα σε έμπειρους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και μελετητές φωτισμού.

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία προϊόντων φωτισμού, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε χώρους ιδιαίτερης αισθητικής, αναδεικνύοντας τα αντικείμενα,  τα υλικά και το χρώμα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της μελέτης, η ομάδα συμβούλων φωτισμού  συνεργάζεται στενά με τον πελάτη και τους διαχειριστές του έργου, τον αρχιτέκτονα, διακοσμητή, ηλεκτρολόγο και μέσα από μία δημιουργική διαδικασία επεξεργασίας με σκίτσα, εικόνες, λέξεις, μακέτες, σχέδια, υπολογισμούς και πίνακες, εξασφαλίζει την ορθότητα της μελέτης και την άρτια υλοποίησή της.

Στην IQ Power System  αναζητούμε και προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες σας. Κάθε έργο που αφορά το φωτισμό οικιακού ή  επαγγελματικού χώρου όπως καταστήματα, γραφεία ή εκθέσεις, αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και πάντα συμφώνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. 

Η φαντασία, η γνώση, η εμπειρία και τα ποιοτικά υλικά είναι τα βασικά στοιχεία που συνδυάζουμε για να δημιουργηθεί ένα τέλειο αποτέλεσμα.
 

Η μελέτη φωτισμού περιλαμβάνει:

 

  •  Ενημέρωση: Συνοψίζονται οι απαιτήσεις του πελάτη και προετοιμάζεται ένα κοστολόγιο ανάλογα με τον όγκο της δουλειάς.
  •  Σύλληψη και μελέτη κεντρικής ιδέας: Δίνονται οι σωστές εκτιμήσεις σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, την εξοικονόμηση ενέργειας και την απαιτούμενη ισχύ της προγραμματισμένης εγκατάστασης.
  • Καθορίζονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων με λεπτομερή σχέδια και διαστάσεις.
  •  Επισκόπηση και εγκατάσταση: Το έργο ολοκληρώνεται με έναν τελικό έλεγχο της εστίασης των φωτιστικών και του συστήματος ελέγχου - διαχείρισης, ώστε να εξασφαλιστεί η ολοκληρωμένη και σωστή λειτουργία του φωτισμού.

 

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα του φωτισμού, προσφέροντας μόνο επώνυμα υλικά σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

 

intelligent like you

ΑΡΧΙΚΗ | SITEMAP | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright @ 2020 IQ Power System. All rights reserved. | Created by ThinkBag